Hvorfor vælge os?

Webcam-performere elsker denne platform på grund af dens brugervenlighed, høj trafik og tilpasbare oplevelse. Streamate tilbyder dig alt du behøver for at få økonomisk uafhængighed ved at arbejde som webcam-performer.

Sådan bliver du cam model
Bliv en streammate-model
Fordele ved at være en cam-model

En af de største fordele ved at blive en cam-model er selvfølgelig autonomi. Du får vælge hvornår, hvor og hvor meget du vil arbejde. Du kan have en stabil indkomst ved at arbejde deltid eller fuld tid på Streamate, og du vil nyde den sjældne fordel ved at være din egen chef. Deltag i vores samfund nu og lær mere!

Streamate-netværket

Streamate er i øjeblikket det største voksenwebcam-netværk i verden! Vi har 600 millioner månedlige besøgende i hele verden. Som et resultat vil du kunne nyde konstant trafik fra betalende kunder i dit chatrum og muligheden for at have en høj indkomst.

Service og support af Streamate

Vores konstante succes drives af vores engagerede team, der altid er klar til at besvare alle dine spørgsmål! Vi tilbyder support på dit eget sprog - kontakt os, om du vil blive model på Streamate eller trænger hjælp med din konto.

2500
Websider
600
Millioner besøgende / måned
10
Millioner registrerede brugere
1
Unik oplevelse
Bliv medlem af Streamate
LAD OS BEGYNDE
Modeler siger om os
Vores modeller mener
Linda

Det, jeg bedst kan lide ved at arbejde på Streamate er, at jeg får mine fans en personlig oplevelse og får dem til at vende tilbage for mere. Streamate giver mig mulighed for at se tidligere shows let og tage noter, mens jeg chatter med mine medlemmer. Dette hjælper med at kende dem bedre og tilpasse det show, jeg tilbyder dem, hvilket som resultat øger min indtjening.

Vores modeller mener
Charlotte

Jeg har arbejdet som cam-model i nogen tid nu, og jeg kan ærligt sige, at Streamate er det bedste valg, der findes i øjeblikket. Denne platform er meget ligetil og brugervenlig. Jeg har let lært at bruge alle dens muligheder, og jeg er meget glad for, at denne webside giver mig mulighed for at indstille mine priser og vælge min ønskede tidsplan med kun et par klik.

Vores modeller mener
Audrey

Inden jeg kom til Streamate, har jeg prøvet camming, og det har kun været muligt at tjene betydelige beløb for mig efter jeg kom her. Én ting Streamate har hjulpet mig med, er trafikken af god kvalitet den bragte mig. Uden det ville jeg ikke have tjent penge nok til at blive økonomisk uafhængig. Jeg kan helt anbefale det til enhver model, der ønsker at tjene til livets ophold med dette job.

Vores modeller mener
Marianne

Før jeg kom til Streamate, troede jeg, at det at være min egen chef bare var en drøm, som aldrig ville blive til virkelighed. Først begyndte jeg kun at arbejde et par timer om ugen, og jeg indså snart, at jeg kunne opnå meget mere ved at sætte ekstra timer i. Efter et par måneder opgav jeg mit stressende fuldtidsjob og begyndte at arbejde udelukkende på Streamate. Jeg elsker denne platform for alle de fordele og den høje trafik, den bragte mig, og for at hjælpe mig med at have min frihed.

Vores modeller mener
Anna

Jeg kan godt lide camming på Streamate af forskellige grunde. Først og fremmest er det her hvor jeg har tjent mest i de sidste 5 år, siden jeg har arbejdet som camgirl. Jeg elsker også den frihed Streamate giver mig; jeg kan indstille min egen tidsplan som jeg vil, og uanset hvilket tidspunkt på dagen eller natten jeg logger ind, får jeg altid høj trafik, plus Streamate håndterer hele salgsfremmende og markedsføringsrelateret del, så jeg kun skal fokusere på mig selv og mine medlemmer.

Yderligere fordele
Yderligere fordele
Samarbejd med et betroet firma grundlagt i 2003.
Tilknyttet program med fortræffelige indtjeningsmuligheder.
Pålidelig teknologi, der øger din online produktivitet.
Muligheden for at vælge en ikke-nøgen kategori.
Evnen til at tjene ved at sælge videoer eller fotoer, selv når du er offline.
Ingen annoncer der kunne distrahere kundernes opmærksomhed.
Muligheden for at bruge en maske, når du chatter offentligt.
Brugervenligt interface, der gør det nemt at kontrollere din indkomst.
Forskellige prisindstillinger pr. session for forskellige kunder.
Friheden til at vælge din egen tidsplan.
Yderligere fordele
Friheden til at vælge din egen stil, der er intet obligatorisk udseende.
Evnen til at forbinde forskellige virtuelle legetøj.
Annoncering på sociale medier for modeller, der vælger at bruge sociale platforme.
Muligheden for at bruge indstillinger for geografisk begrænsning.
En række forskellige betalingsmetoder.
Prioritet placering for nye modeller.
Chancen for at tjene endnu flere penge ved at deltage i vores konkurrencer.
Muligheden for at dele fotoer og videoindhold, om du vil.