Sådan udfylder du verifikationen af adressebeviser (POA) på din Streamate-konto
poa
poa banner
Streamates POA-verifikationsproces (bevis for adresse) er obligatorisk for alle modeller, der samarbejder med os.

Uanset om du er en uafhængig model eller arbejder for et studie, skal du gennemføre POA-verifikationen for din konto.

POA gør det muligt for os at sende dig betalinger efter at have verificeret din identitet. I henhold til KYC ("Know Your Customer") internationale finansielle retningslinjer er POA obligatorisk for os som virksomhed for at sikre, at vi sender penge til de rigtige personer. Det er også noget, som finansielle institutioner kræver for at kunne verificere en persons identitet og for at kunne behandle deres betalinger.

For at gennemføre POA-verifikationen skal du uploade et dokument, der angiver din adresse. Dette skal være den samme adresse, som du har registreret, da du åbnede din modelkonto på Streamate.

Når du indtaster din adresse,

skal du sørge for, at den er identisk med den, der står på det dokument, du vedhæfter. Den adresse, der er angivet på beviset for POA, behøver ikke nødvendigvis at svare til den adresse, der er angivet i dit id-kort.

Glem ikke

at vedhæfte dit dokument med adressebevis, når du har udfyldt formularen, ellers kan vi ikke gennemføre POA-verifikationen for din konto!

Hvis din konto

ikke har bestået processen til verifikation af adressebeviset, kan du ikke modtage betalinger fra Streamate.

Streamate vil opbevare

betalingerne sikkert på din konto, indtil processen til bekræftelse af adressebekræftelse er afsluttet. Herefter vil du kunne hæve dine penge når som helst.

Dokumentgodkendelsen kan tage mellem 2 og 5 arbejdsdage.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvorfor skal jeg fremlægge dokumentation for min adresse?

Denne verifikation er nødvendig, da vores kommercielle bankpartnere og de finansielle institutioner, der leverer tjenester til os, beder os om at udføre POA for at sikre sikre sikre betalinger. Mange andre virksomheder er i dag forpligtet til at overholde denne norm, som er kendt som KYC-overholdelsesprogrammet (Know Your Customer). Dette program har til formål at hjælpe virksomheder og minimere risikoen for svindel, hvidvaskning af penge eller andre ulovlige aktiviteter i forbindelse med deres betalinger.

Skal jeg sende et andet dokument som adressebevis ud over mit id-kort?

Ja, det er en almindelig procedure, som de fleste tilmeldingsprocesser indebærer. Vi har brug for to dokumenter, der bekræfter din identitet og din bopæl. Verifikationen af adressebeviset er så meget desto mere nødvendig for modeller, der bor på en anden adresse end den, der er angivet i deres ID.

På min konto får jeg en beskatningsmeddelelse om, at der er en skat tilgængelig for USA. Er det normalt?

Meddelelsen om skatteoplysninger for USA vises på alle modelkontoer, også selvom modellerne er fra andre lande.

Er mine bankkontooplysninger sikre, hvis jeg deler dem med Streamate?

Absolut, vi deler ikke dine bankkontooplysninger eller andre personlige oplysninger med tredjeparter. Vi har brug for din bankkonto for at kunne opfylde vores betalingsforpligtelser over for dig.

Jeg ønsker at blive betalt gennem min virksomhed. Er det muligt?

Ja, det er muligt, så længe du er kontoejer og også begunstiget af det selskab, du ønsker at blive betalt gennem.

Er der en alternativ betalingsmetode, som jeg kan bruge for at undgå kontrollen af fuldmagten?

Nej, uanset hvilken betalingsmetode du vælger, er det nødvendigt med en POA.

Hvorfor er det nødvendigt at oplyse et skattenummer for at registrere sig?

Streamate er forpligtet til at rapportere indkomsten for EU-skabere i henhold til gældende regler. Vi har brug for disse yderligere oplysninger for at holde din konto i overensstemmelse med EU-lovgivningen og DAC7-skattedirektivet. For at gøre dette skal vi kende dit gyldige europæiske TIN-nummer eller momsnummer.