Hvad trænger du for at blive en cam-model?

Du har bare brug for et par ting for at komme i gang.

Sådan bliver du cam model
Computer
Computer

Du kan komme i gang med næsten enhver moderne computer, der kører Windows eller Mac OS! For den bedste videooplevelse anbefaler vi en computer med en i7-processor (eller tilsvarende) og mindst 8 GB RAM. Hvis du ikke er sikker på, om din computer er hurtig nok, eller hvis du vil have råd om opgradering, kontakt os.

Internetforbindelse
Internetforbindelse

For at komme i gang er det ikke kun din ydeevne, men også din internetforbindelse, der skal være i top! Dyk ned i Vigtig teknologi til streaming i topkvalitet for mere info.

Webcam
Webcam

Du kan starte med ethvert webcam, endda din laptops webcam, selv det der er indbygget i laptoppen. For at få mere opmærksomhed anbefaler vi et widescreen-webcam med HD-kvalitet til video. Du kan også bruge et videokamera og capture-kort til krystalklar videokvalitet. Kontakt os, hvis du har brug for råd om valg af det rigtige webcam.

Bevis for alder / identifikation
Bevis for alder / identifikation

Streamate er nøje med hensyn til opfyldelse af lovkrav, så du skal indsende bevis for din identitet og alder for at registrere dig hos os (18 år eller derover i de fleste områder). Ethvert regeringsudstedt foto-ID accepteres! Disse personlige data vil blive beskyttet.

Profilbillede
Profilbillede

Du skal tilføje mindst et foto til din offentlige profil. Vælg et foto, der får dig til at skille sig ud og tiltrække besøgende. Du kan tilføje så mange ekstra fotoer, som du vil, til din profil.

Offentlig profil
Offentlig profil

Du udfylder en profil om dig selv og dine interesser. Din profil vises på over 2000 populære voksenwebcam-sider i vores netværk. For dit privatliv kan du vælge at oprette geografiske begrænsninger for at skjule din profil for folk i bestemte byer eller lande.

Har du nogle spørgsmål?
Har du nogle spørgsmål?

Skal du ikke finder svaret på vores side, tøv ikke med at kontakte os.

SPØRG FRA OS

Er du klar til at blive en Streamate-model?

Tilmelding er let som 1-2-3!

Nødvendige ting
  • Tilmelde

    Kun angiv din e-mailadresse her og vent på vores bekræftelse.

  • Opret din profil

    Når du har bekræftet din e-mail-adresse, skal du tilføje dit bevis for identitet og profilbillede. Udfyld derefter din profil.

  • Log ind

    Vent til din konto er godkendt, log ind og start med at tjene penge med det samme.

Bliv medlem af Streamate
LAD OS BEGYNDE