Valg af det rigtige legetøj for at maksimere indtjeningen

Alt du bør vide om vibe toys & dildos

At vælge det rigtige legetøj og tilbehør til dine vandløb synes at være en meget enklere beslutning, end det i virkeligheden er. Du skal vide præcis, hvad dit publikum kan lide, og vælge noget fra de uendeligt mange muligheder, som du føler dig helt tryg ved. Det vil helt sikkert betale sig at gøre en lille ekstra indsats og lave din research: efterhånden som du gradvist engagerer dit publikum mere og mere, vil de have lyst til at blive hængende i længere tid. At investere i det rigtige legetøj kan således få en overraskende indvirkning på din indtjening.

At vælge det rigtige legetøj for dig vil i sidste ende komme an på dine individuelle præferencer, men der er nogle klare tendenser og tommelfingerregler, som du bør være opmærksom på. Så her er alt, hvad du bør vide om vibe toys og dildoer som cam model.

Tommelfingerregler for valg af det rigtige legetøj

Når du skal vælge det rigtige legetøj, kan du føle dig lidt skræmt, fordi du har uendeligt mange muligheder at vælge imellem. Mange af dem er mærket som "ultimativ nyhed" og kan have en urimelig høj pris. Mens nogle billigere modeller bare kan have dårligt design eller kan være lavet af farlige materialer. Ordsproget gælder dog også for vibelegetøj og dildoer: Du får hvad du betaler for.

Vores erfaring hos Streamate siger, at man ikke rigtig kan gå galt i byen med et nyt legetøj, hvilket også er blevet bekræftet af hårde statistikker. 82 % af kvinderne og 74 % af mændene ejer ganske vist sexlegetøj i USA, og antallet stiger år for år. Uanset omstændighederne viser fakta, at folk kan lide at fjolle rundt med legetøj i sengen. Men hold alligevel altid øje med dine stamgæsters reaktioner, når du køber noget nyt. Hvis dine fans ser ud til at være med på det, kan du være lidt dristigere og eksperimentere med andre nye, mere eventyrlige muligheder.

Fordele ved vibrerende legetøj og dildoer til cam modeller

1. Fordele ved vibrerende legetøj og dildoer til cam modeller

Det er normalt ikke legetøjet i sig selv, der tænder folk, men snarere at se dig nyde dig selv og blive fyldt med nydelse. Dit publikum ønsker, at du skal have det sjovt, og vil sikkert elske at se alt, hvad der får dig til det. Bare husk: Jo mere sjov du har det, jo mere nyder de showet.

2. Øget selvtillid

Især i begyndelsen af din karriere kan du være lidt genert og have svært ved at få orgasme - eller gøre det så meget, som du gerne vil. I dette tilfælde kan det være en stor selvtillidsbooster at have en trofast lille ven, der kan sætte dig i brand når som helst på et øjeblik. Hvis du tager et legetøj frem, vil du øjeblikkeligt føle dig mere sexet og selvsikker.

3. Mere og mere intimt samspil med dine fans

Vibetoys (mere om dem senere) er en særlig kategori - et kærlighedsbarn mellem vibratorer og den teknologiske industri - og giver dig mulighed for at lægge kontrollen i publikums hånd. Lad dem tage kommandoen og bestemme, hvornår de vil se dig komme til klimaks, og de vil helt sikkert komme tilbage efter mere.

4. Øget indtjening

Så snart du begynder at gøre dine streams mere interaktive, vil dine fans føle det, som om de faktisk deltager i oplevelsen. Et simpelt stykke legetøj kan være et meget effektivt redskab til at ændre hele deres oplevelse, hvilket i sidste ende kan give dig et massivt løft i din bundlinje.

Hvad er vibrationslegetøj?

Lad os se nærmere på vibrerende legetøj. Standardvibratorer kan fungere som en varm tilføjelse, hvis de sætter dig i gang. Interaktivt vibrationslegetøj er dog som tidligere nævnt en særlig kategori, der giver en anden person mulighed for at styre intensiteten og vibrationerne via en app eller software. Dette kan gøres nemt ved at synkronisere apps.

LOVENSE Nora Bluetooth kaninvibrator med app-styret, kraftfuld trådløs vibrerende stimulator til kvinder

Hvilken slags vibrationslegetøj findes der på markedet?

Ligesom med alt andet sexlegetøj er dine muligheder ubegrænsede. Alle populære modeller har forskellige fordele. Uanset om du gerne vil prøve en parmodel, forskellige bølgemønstre, stimulering af både G-punkt og klitoris på samme tid, eller om støj er din primære bekymring, kan du helt sikkert finde en passende løsning. Her er et stort udvalg til reference.

Hvilket vibrationslegetøj er kompatibelt med Streamate?

Alt legetøj, der fungerer med Lovense Connect eller FeelConnect-mobilappen, er kompatibelt med SMConnect, herunder de fleste vibratorer fra Lovense, Kiiroo og We-Vibe.

Bedste dildoer til cam modeller

Dildoer er sexlegetøj, der er designet til penetration og kan give nydelse og stimulering.. Nogle kvinder oplever, at brugen af en dildo kan hjælpe dem med at få orgasme. Mens det for mænd også er en sjov oplevelse at se det for fans, da det kan hjælpe dem med at forestille sig selv i situationen og fordybe sig i oplevelsen.

Udforsk din kreativitet, mens du vælger en ny dildo. Du kan endda have forskellige til forskellige lejligheder: en blød isvaffel til sommeren og en 23 cm lysende legetøj til de kolde, mørke måneder. Udforsk de mest pikante modeller her.

Andet top sexlegetøj, som du bør have i dit arsenal

Hvilket andet legetøj bør du beholde i din samling? Her er de 3 mest anbefalelsesværdige.

#1 -Tryllestav
Det er uden tvivl den mest populære vibrator på markedet. Vælg en genopladelig model med masser af batterilevetid, der kan bære dig gennem lange strømme. Den vil helt sikkert blive en af dine foretrukne og mest pålidelige partnere.

#2 - Klitorislegetøj med trykbølge
Der har været stor hype omkring denne nye kategori af klitorisfokuseret legetøj, og det er der en grund til. Ved hjælp af rytmiske luftpulser til at stimulere klitoris er den fornemmelse, som disse legetøj giver, som intet andet. Det er helt sikkert et must-prøve.

#3 - Butt plugs
Hvis du aldrig har prøvet den vibrerende variant - men er til gengæld vild med standardvarianten - så er det en god oplevelse for dig. Nogle interaktive modeller har de samme funktioner som alle andre vibrerende legetøj, der kan styres med en app. Hvis du ønsker at prøve noget anderledes på den tekniske side, er dette dit bedste bud.

Den nederste linje

Uanset hvilket legetøj du ender med at vælge, er der to ting, du altid skal huske på. For det første skal du lave din research for altid at være opdateret med de nyeste gadgets. Når alt kommer til alt, bør du være eksperten i branchen. For det andet skal du altid holde øje med dit publikums reaktioner og sammensætte et show, der vil give næring til deres fantasi i størst mulig udstrækning med det rigtige legetøj.

Mere interessant indlæg

Valgt tag: #all