De økonomiske fordele ved en webcam-model

Vejen fra ingen muligheder til TOP

Alle, der tror, at det er let at optræde på webcam, bør prøve det selv først. Så her er min virkelighed: Jeg hedder Catalina, og jeg begyndte dette job i 2009. Som enhver 19-årig pige havde jeg store planer, men min økonomiske situation forhindrede mig i at realisere mine drømme.
Jeg besluttede at begynde at arbejde som midlertidig non nude-model for at spare penge op til mine studier og for at forsørge mig selv i en større by.

Jeg gik beskedent, forsigtigt og med en vis frygt for det ukendte. På det tidspunkt havde jeg ikke adgang til så mange oplysninger, jeg havde ingen uddannelse eller indledende rådgivning, for ikke at tale om støtte. Min eneste støtte var min søster, som allerede arbejdede på området.

Dagen for det første liveshow var fuld af følelser, jeg var hæmmet, ikke selvsikker og akavet, jeg vidste ikke engang, hvordan jeg skulle vise mig frem. Jeg var chokeret over de komplimenter, jeg fik fra medlemmerne, og jeg blev ved, jeg begyndte at føle mig godt tilpas.

Seks måneder senere besluttede jeg at fortsætte og gik fra ikke-voksen til voksen, fordi jeg vidste, at lønnen var meget bedre, og jeg nåede op på 2.000 dollars om måneden, men jeg vidste, at jeg kunne og ville have mere.

Ved du, hvad der hjalp mig med at tjene mere?

Lyst og ambitioner… Jeg har ønsket at få lavet en næseoperation, før jeg begyndte på dette job. Du kender det brændende ønske, som konstant nager dig, ikke sandt? Så jeg gik i gang, og på tre måneder skaffede jeg pengene til en næseoperation.

At se, at jeg var i stand til at nå et fastsat mål, gjorde mig mere ambitiøs og gjorde mig mere bevidst om det store potentiale i dette job. Så jeg satte mig et nyt mål om at se mit kaldenavn blive vist blandt de fem bedste modeller på webstedet. Jeg indså, at det ville kræve mere for at nå dertil, og jeg begyndte at lave en selvanalyse, og i den forbindelse begyndte jeg at optage mig selv under de gratis/private livestreams……….I ved, at vi os selv er de bedste kritikere.

Efter denne analyse fandt jeg ud af, hvad jeg ville ændre: fra make-up, hår, kropsholdning foran kameraet til at investere i tøj i overensstemmelse med medlemmernes præferencer. Jeg vil gerne indrømme, at jeg foretog disse ændringer, fordi jeg havde lyst til det, og hele processen har kun øget min selvtillid.

Min gyldne periode var 2012-2014, da jeg arbejdede med kærlighed, gjorde det, jeg elsker, og den generte Catalina var blevet til den udadvendte og omgængelige Catalina, og jeg elskede det, jeg så på kameraet.

Jeg var blevet økonomisk uafhængig, jeg havde nået alle mine mulige mål, så jeg
besluttede mig for at gå videre til næste niveau: andre muligheder og et nyt job, og nu i
2022 er jeg Manager Streamate - hvor jeg har fornøjelsen af at lede et team af kloge og
smukke mennesker.

Jeg var blevet økonomisk uafhængig, jeg havde nået alle mine mulige mål, så jeg besluttede mig for at gå videre til næste niveau: andre muligheder og et nyt job, og nu i 2022 er jeg Manager Streamate - hvor jeg har fornøjelsen af at lede et team af kloge og smukke mennesker.

Mit råd til dig:

  • Find ud af, hvad der tiltaler dig, ud over det økonomiske aspekt, stol på dig selv, arbejd med glæde, så kommer alting af sig selv.
  • Vær konsekvent, læg en tidsplan, og når muligheden byder sig, skal du blive længere, for du ved aldrig, hvordan den næste dag vil være.
  • Invester i dit eget image, arbejd på din løbende udvikling
  • Lav konstant research - XXX-film, hvilket sexlegetøj der er efterspurgt, hvilke stillinger der er gode, søg efter nye kommunikations- og tilgangstaktikker, analysér, hvad der er på vej ud fra alle synsvinkler, og vær ikke bange for at eksperimentere.
  • Der skal være en balance mellem den ekstremt sensuelle side og den sociale side.

Dette er min historie! Har du brug for hjælp med noget?
Kontakt din Streamate Account Manager, så vil de guide dig gennem de vanskeligheder, der er forbundet med at være model i begyndelsen af din karriere.

Med kærlighed,
Catalina

Mere interessant indlæg

Valgt tag: #all