Regler for webstedet og politikker for overtrædelse

Ligesom enhver anden platform, der giver brugerne mulighed for at generere indtægter ved at interagere med kunder, har Streamate et sæt regler og politikker for overtrædelser. Uanset om du er ny på Streamate, eller du har været hos os i et stykke tid, bør du gøre dig bekendt med disse regler. På den måde risikerer du ikke at få problemer med din konto, og du vil kunne tilbyde dine kunder en sikker og behagelig oplevelse. Site-reglerne er også vigtige for os som virksomhed, da vi skal og ønsker at være fuldt ud i overensstemmelse med den bedste praksis i voksenbranchen.

Overtrædelsespolitikker og systemet med tre strejker

Hvis en model overtræder Streamates regler, vil vores supportpersonale omhyggeligt analysere situationen ved at se på, hvordan modellen interagerede med brugerne, og hvordan hun forvaltede sin konto. Baseret på vores teams resultater vil vi træffe en beslutning. Nogle af hjemmesidens regler har en "ingen tolerance"-politik, hvilket betyder, at hvis modellen bryder dem, vil han eller hun få sin Streamate-konto lukket. Desuden vil dette også forhindre den pågældende person i nogensinde at arbejde på vores platform igen. For at sikre, at du aldrig kommer dertil, skal du tjekke og følge vores hjemmesides "ingen tolerance"-regler, mens du streamer på vores platform.

De regler, der ikke følger "ingen tolerance"-politikken, er underlagt "tre-strejke-politikken". Det betyder, at hvis du bryder en regel én gang, får du en advarsel eller en midlertidig suspension. Det samme gælder for den anden overtrædelse, og nogle gange endda den tredje. Men hvis du overtræder webstedets regler fjerde gang, vil vores samarbejde blive afsluttet, og din konto vil blive lukket.

Dette er de vigtigste regler for webstedet, som Streamate i øjeblikket håndhæver:

  • Ingen tolerance over for mindreårige rollespil eller voldtægtsskildringer: Modeller må ikke deltage i handlinger, der kræver, at de udgiver sig for at være mindreårige eller voldtægtsofre/forfattere. Modeller skal nægte at deltage i spil, der illustrerer ikke-samfundsfaglige/underårige sexhandlinger, og straks rapportere medlemmer, der har disse anmodninger, ved at holde musen over mappeikonet ved siden af deres navn i chat-sektionen og klikke på knappen "Rapporter", hvilket vil hjælpe os med at holde denne form for indhold væk fra siden.
  • Ingen tolerance over for våben: Det er absolut forbudt at vise skydevåben eller andre farlige våben under dine livestreams. Dette gælder også realistisk udseende rekvisitter.
  • Ingen tolerance over for brug af stoffer: Der er en regel om ingen tolerance over for stoffer på Streamate. Modellerne må ikke vise/bruge ulovlige stoffer eller stofudstyr på kameraet, herunder stofferelaterede genstande som kanyler og sprøjter.
  • Streaming under påvirkning: Modeller må ikke streame, hvis de er under påvirkning af stoffer eller alkohol. Hvis deres bevidsthed virker nedsat, vil streamingen blive stoppet, og deres konto kan blive midlertidigt suspenderet eller lukket.
  • Reglen om ingen dyr: Det er ikke tilladt at vise dyr på kameraet under livestreams. Hvis du gør det, kan det resultere i en midlertidig suspension af din konto eller lukning.

Disse handlinger er ikke tilladt på Streamate, og hvis du bryder eller foregiver at bryde dem, risikerer du at få din konto lukket. Der er også andre regler på sitet, som du kan finde i Performer’s Code of Conduct. Sørg for, at du er bekendt med dem, og tøv ikke med at kontakte vores supportteam, hvis du ikke helt forstår reglerne på vores websted.

Mere interessant indlæg

Valgt tag: #all