Sexting - Hvordan man tjener penge ved at sms'e på Streamate

Dirty Talk & Sexting Tips

Hos Streamate er sexting mere end et sjovt og sexet spil for kærester. Der er mange måder, hvorpå du kan tjene penge, hvis du er en af vores modeller, udover at streame indhold, og sexting er en af dem. Hvis du er interesseret i at tjene mere ved at sende sms'er til dine fans, får du her nogle tips til, hvordan du får mest muligt ud af denne ekstra indtægtskilde.

Hvad er sexting?

Sexting kommer af sex + sms'er. Det betyder kort sagt, at man chatter med en person via sms'er om sex. Der findes mange andre navne for sexting, herunder erotisk snak, dirty talk eller naughty talk. Sexting kan tage forskellige former fra at være sjov og legende til at være erotisk og meget beskrivende, så det kan øge den seksuelle spænding. Folk bruger sexting for at blive ophidset før eller under seksuel aktivitet eller blot for sjov. Sexting kan indeholde forskellige ting som f.eks. detaljerede, meget erotiske beskrivelser, seksuelle kommandoer eller sexjokes. Hvis du vil satse på sexting for at komme tættere på dine fans og tjene flere penge på samme tid, har du uendelige muligheder. Baseret på den enkelte persons adfærd kan du vælge at være legende, seriøs, sexet, dominerende og have det sjovt hele vejen igennem. Her er nogle fælles aspekter, som du skal huske på, mens du sextet, hvis du ønsker at bruge denne metode på lang sigt og blive bedre og bedre.

Sexting Tips

Fordi sexting ikke indebærer direkte visuel kontakt med den person, du taler med, skal du gøre dig lidt umage og bruge masser af fantasi for at gøre det engagerende. Her er nogle få ting, der kan hjælpe dig med at få succes med at "sext":

  • Komplimenter - folk elsker dem, også selv om de ikke altid er ægte. Komplimenter styrker vores selvtillid og humør, og de kan være lige det, du har brug for for at holde gang i et sexting-spil. Mens du sextede, kan du komplimentere dit medlem for de idéer, han/hun har, deres udadvendte natur, eller hvor godt de spiller deres rolle, hvis det er et rollespil, I deltager i.
  • Brug dit medlems navn: Det er altid vigtigt at fokusere på at få den anden person til at føle sig godt tilpas og føle, at han/hun har din fulde opmærksomhed. En af de grundlæggende måder at gøre dette på og at have en personlig og effektiv tilgang til hvert medlem, som du sextede, er at bruge deres navn gentagne gange. Denne teknik vil få dem til at føle sig mere vigtige for dig og sandsynligvis mere villige til at betale for at sextede med dig igen i fremtiden.
  • Vær beskrivende - dem, der betaler for sexting, vil gerne være en del af en spændende oplevelse. Denne praksis kan være meget ophidsende, hvis du slipper din kreativitet løs og skriver om sexede scenarier, som dine medlemmer ville elske at prøve i det virkelige liv. Vær eksplicit og giv masser af detaljer, da ord skal erstatte billeder, hvilket ikke er let.
  • Vær åben: Selv hvis du ikke har sextet nogen for alvor, og du ikke ved, hvor du skal starte, så hold dig åben, vær fleksibel, eksperimenter og find ud af, hvilke tekster der har størst effekt på dine medlemmer.
  • Brug JOI til at give dine medlemmer glæde: Hvis et medlem ønsker at sende dig en sms for at tale frækt, kan du bruge JOI (jerk off instructions) til at tænde ham/hende og derefter hjælpe ham/hende med at slappe af. Du kan tage det langsomt eller hurtigt og eksplicit fortælle medlemmet, hvordan han/hun skal bruge sine hænder og hvad han/hun skal gøre hele vejen igennem.
  • Rollespil: En af de mest spændende ting, du kan gøre, mens du sextet, er at have en rollespilssamtale. At bruge en falsk karakter hjælper mange mennesker til at være mere selvsikre, letkøbte og nyde en mere intens oplevelse.

Dirty talk kan sætte gang i tingene og hjælpe dine medlemmer til at slappe af og have det sjovt, selv når de ikke ser dig. Få mest muligt ud af det på Streamate og få højere indtjening.

Mere interessant indlæg

Valgt tag: #all