Verifikation af tv-selskaber på Streamate

Hos Streamate bruger vi forskellige verifikationsmetoder for at sikre, at alle vores modellernes konti er legitime, og at vores platform er sikker, sikret og fuldt ud i overensstemmelse med reglerne og standarderne i voksenbranchen. En af vores nyeste sikkerhedsforanstaltninger er tv-stationernes verifikationsproces. Få mere at vide om, hvordan den fungerer, og hvorfor den er nødvendig.

 

 

Hvad er verifikation af tv-selskaber?

 

Verificering af tv-stationer er en automatisk verifikationsproces, der kan udføres, når en udøvende kunstner begynder at streame live på Streamate. Dette er en sikker og sikret verifikation, som ikke udsætter vores modeller for nogen risiko for databeskyttelse. I øjeblikket er det kun nogle af vores modeller, der kan se Broadcaster-verifikationstesten på deres Streamate-konto. I fremtiden vil denne mulighed blive tilgængelig for alle vores performere.

 

Ved tilmelding på Streamate skal alle modeller indsende en kopi af deres id-kort. Dette dokument bliver derefter verificeret af vores team, som sikrer sig, at modellens ID-foto stemmer overens med hans eller hendes liveoptræden under streamingtiden. Ved at stole på automatisk verifikation af tv-stationer lader vi teknologien udføre denne verifikation, hvilket sparer en masse tid. Disse automatiske verificeringer giver os mulighed for at kontrollere modellens identitet i begyndelsen af hver stream, markere og løse potentielle problemer.

 

Processen er meget hurtig og nem. Før en stream begynder, skal modellerne sætte sig foran kameraet, så vores program kan foretage en ansigtsscanning og sammenligne hans eller hendes ansigt med deres ID-foto. Det tager kun et par sekunder at gennemføre verifikationen, før modellerne begynder at streame. Uanset resultatet af scanningen (om det scannede billede stemmer overens med det billede, der er på ID-kortet eller ej) får modellerne lov til at begynde deres stream. Hvis der registreres en uoverensstemmelse, markerer programmet den pågældende models konto, og en af vores medarbejdere vil kontrollere streamet direkte. Hvis vores team opdager, at modellen ikke er ejer af kontoen, kan de give en advarsel, stoppe streamingen eller endda suspendere kontoen.

 

Hvorfor bruge automatisk verifikation af tv-stationer?

 

Grundlæggende er denne verifikationsproces vigtig for os for at sikre, at de modeller, der streamer live på vores platform, rent faktisk er ejerne af deres konti. Dette hjælper os med at sikre, at vores platform er sikker og sikret både for modellerne og medlemmerne. Den automatiske verificeringsproces for tv-stationer gør det muligt for os at forhindre online-svindel, stjålne konti, uautoriserede udøvende kunstnere eller andre ulovlige handlinger. Desuden giver dette trin os også mulighed for at garantere, at vores streams opfylder de juridiske krav, hvilket øger tilliden til vores platform og hjælper os med at opretholde gode relationer med vores bankpartnere og finansielle institutioner.

 

 

Er verifikationen af tv-selskabet sikker?

 

Denne proces er 100 % sikker. De scanninger, vi udfører, forlader aldrig vores servere, og de vil aldrig blive delt med andre grupper eller databaser. Tidligere scanninger opbevares i en fil, så computeren lettere kan foretage sammenligningen mellem ansigt og ID-billede og give hurtigere resultater i tide.

 

Vil scanningen påvirke min evne til at streame?

 

Nej, den automatiske verifikationsscanning af tv-selskaber forhindrer dig ikke i at streame, og den sænker ikke din stream.

 

Hvad kan jeg gøre for at gøre det nemmere for scanningen at genkende mig?

 

Denne automatiske scanning er meget præcis, men ikke perfekt. Nogle gange kan programmet have svært ved at scanne dit ansigt. For at hjælpe det og fremskynde processen skal du sørge for, at dit ansigt er i rammen og er godt oplyst under scanningen.

 

Kan jeg rapportere problemer i forbindelse med verifikationsprocessen for tv-selskaber?

 

Vores team er naturligvis altid klar til at hjælpe dig med eventuelle tekniske problemer, og din feedback kan hjælpe os med at forbedre denne proces. Vi inviterer dig til at kontakte vores team når som helst.

Mere interessant indlæg

Valgt tag: #all