Hvordan at Bruge Din Mobiltelefon for at Øge Dine Indtægter

Vi lever i en forbundet verden, og især i vores branche er det vigtigt for cam modeller at være en smule teknisk kyndige og bruge teknologien til deres fordel. Mens de fleste modeller hurtigt tilpasser sig Streamate og ikke har nogen problemer med at oprette og håndtere deres konti, er det ikke alle, der bruger mobile enheder til at tjene mere. Opdage, hvordan du kan udnytte disse enheder til at øge dine indtægter og have det sjovt imens.

Uanset om du er en ny eller erfaren model, vil du måske diversificere dine aktiviteter en smule. Der findes forskellige mobile teknologier og strategier, som du kan bruge til at øge dine indtægter og gøre dit arbejde og dit tilbud mere interessant. Her er de vigtigste ekstra indtægtskilder og de alternativer, som topmodellerne benytter sig af for at tjene flere penge. 

Streaming fra Din Mobiltelefon

Mobiltelefoner er gode alternativer til laptops eller desktop computere. Nogle gange er de en livreddende enheder, der gør det muligt for modellerne at fortsætte med at streame i enhver situation. Lad os forestille os, at din computer går i stykker. Det kan tage et par dage eller flere at reparere eller udskifte den. I denne periode vil du stadig gerne møde dine loyale fans og fortsætte med at tjene løbende. I dette tilfælde er mobiltelefonen den perfekte enhed, der giver dig mulighed for at streame.

Et andet almindeligt scenarie er at tage på ferie eller sidde fast i et par dage langt væk hjemmefra uden din laptop. Så længe du har en god internetforbindelse, kan du streame fra din mobil, så længe du har lyst. Du kan endda bruge din mobil til at oprette custom content (brugerdefineret indhold) og sælge det. Vi fortæller dig mere om dette om lidt.

Billeder & Videoer

Som cam model betaler folk dig ikke kun for at nyde dit selskab og interagere med dig privat. Nogle af dem, der konstant holder øje med din profil og forsøger at tilbringe tid med dig, vil også købe dit custom content (tilpassede indhold). Dette omfatter særlige fotoalbummer eller videoer, som du selv kan oprette til din fanbase. Dette indhold kan repræsentere din unikke og kreative personlighed, eller det kan fokusere på specifikke fantasier og feticher, som er et godt udgangspunkt, da folk, der deler disse fantasier, er villige til at bruge penge på at give sig hen.

Det samme gælder for videoerne. Du kender dine fans’ smag. Så du kan optage dig selv alene, mens du gør noget, som de typisk beder om under dine private eller eksklusive shows, eller sammen med din partner. En god idé er at lave nogle videoer og billeder på forhånd og efterhånden uploade dem på Streamate, så du kan nyde en passiv indtægtskilde.

Speciale shows

I dag forsøger de fleste mennesker, der tjener penge online ved at have følgere, at anvende en spontan tilgang til at overraske deres fans. Denne strategi også anvendes til camming. For at komme ud af det rutineprægede chatrummiljø kan du af og til arrangere shows udendørs. Det er selvfølgelig vigtigt at være i et sikkert område, mens du gør dette, f.eks. på en øde strand, i en park eller et andet sted, hvor du kan streame indhold uden at bryde stedets regler eller andre offentlige normer!

Sexting

Sexting er sjovt for par, men det er også en god måde at tjene ekstra penge på Streamate. Her kan brugerne sende private beskeder til dig, mens du er offline. Udnyt din mobil til at engagere dine følgere med sexting. Det vil holde dem forbundet og øge den byttepenge, de betaler for dine private shows. Sexting er en personlig ting, og at tale med dem, mens du er offline, får dem til at føle sig specielle, hvilket resulterer i mere anerkendelse og flere penge på din konto!

De er blot nogle af de strategier, du kan bruge til at øge dine indtægter. Der vil komme mange flere, da vi hele tiden udvikler os og adapterer nye teknologier, især når vi kommunikerer online.

Mere interessant indlæg

Valgt tag: #all