Sådan opfører du dig i fri chat på Streamate

Hvis du er ny på Streamate, eller hvis du overvejer at blive en model, er der flere grundlæggende ting du bør vide om fri chat. I dette indlæg vil vi lede dig gennem nogle af de vigtigste aspekter relateret til hvordan du skal opføre dig i fri chat.

Hvad betyder fri chat?

På Streamate er der 4 typer shows:

  • Private shows - betalte shows, hvor mere end en bruger kan deltage
  • Eksklusive shows - disse shows er kun tilgængelige for en bruger
  • Bloksessioner - rabat er tilgængelig her
  • Guldshows - som er specielle show

Hvis en model ikke er involveret i et af disse shows, betyder det, at han eller hun er i "fri chat". Fri chat er det sted, hvor alle brugere kan se og tale med modeller ved at sende en besked.

Grundlæggende regler at følge i fri chat

En af de vigtigste ting du bør vide om fri chat er, at det ikke er tilladt at udføre eksplicitte shows eller vise nøgenhed under bælteniveauet. For at lære mere om denne regel, se adfærdskodeksen.

Når en model begynder at streame for første gang, bliver hans eller hendes rum tomt. Dette betyder dog ikke, at ingen ser!

I fri chat kan dit rum ses af potentielle medlemmer. Brugere, der ikke har logget ind endnu eller ikke har en konto, kan også se på.

Ved at svæve musen over en models rum kan brugerne se disse performerne live, selv før brugerne rent faktisk kommer ind i chatrummet. At altid være opmærksompå dette faktum er vigtigt.

I fri chat er det vigtigt, at modellen er aktiv og engagerer brugere ved at henvende sig direkte til dem ved at bruge deres kælenavne, drille dem eller bruge humor. Modeller skal prøve at konvertere disse brugere til betalere så hurtigt som muligt!

En anden vigtig strategi er at kontinuerlig se på kameraet, mens du taler med brugerne. Dette hjælper med at skabe en stærkere forbindelse og giver kunderne en personlig oplevelse.

Det er også yderst nyttigt at have en kreativ og hensynsfuld tilgang. Om en bruger kommer ind i en models rum, betyder det, at han allerede kan lide den model. Af denne grund skal modellen forsøge at være venlig med den person, være opmærksom på dem og undgå distraktioner. Ved at overraske brugere på kreative måder, enten gennem deres udseende, deres show eller deres ideer, vil modeller øge deres popularitet og indtjening!

Mere interessant indlæg

Valgt tag: #all