Sådan fungerer bevis på adresse på Streamate

Hvis du beslutter at tilmelde dig Streamate og åbne en modelkonto hos os, er der forskellige standardprocesser, du skal sætte dig ind i. En af dem er bevis på adresse verifikationstrinnet. Lær hvordan du udfører denne proces, og hvorfor det er nødvendigt at få det gjort for at få betalt for dine shows.

Uanset om du arbejder som en individuel model eller samarbejder med et studio, er denne proces obligatorisk. Streamate skal kontrollere bevis på adresse på både enkeltpersoner og studioer for at kunne sende betalinger.

Hvad er bevis på adresse?

Bevis på adresse eller BPA er en obligatorisk verifikationsproces, som alle vores modeller skal gennemgå for at kunne modtage penge fra Streamate. Denne proces indebærer at give os et gyldigt bevis på adresse, som vi skal verificere for at fastslå din identitet og være i stand til at sende dig betalinger.

Hvorfor er bevis på adresse nødvendig?

BPA er en almindelig verifikationsproces i disse dage. Det hjælper finansielle institutioner, der har ansvaret for betalingsprocedurer, med at bekræfte identiteten på en person, hvilket gør det muligt for os at sende betalinger sikkert til de respektive personer.

Hvilke dokumenter skal jeg levere til BPA?

Der er flere typer dokumenter, du kan levere til dette formål:

  • regninger (el, gas, vand, internet osv.)
  • telefonregninger
  • kontoudtog udstedt inden for de sidste 90 dage

Den adresse, der er angivet på bevis på adresse, skal falde sammen med den adresse du registrerede på Streamate, da du oprettede din konto. Desuden skal navnet på den person, der er angivet i BPA, også være det samme, som modelens konto er registreret under.

Hvad sker der, hvis jeg ikke gennemfører BPA-processen?

Hvis en model ikke leverer bevis på adresse, vil Streamate ikke være i stand til at overføre de forfaldne betalinger til denne model. Disse betalingerne forbliver dog på modelens konto, og han eller hun vil være i stand til at modtage det forfaldne beløb, når BPA-processen er gennemført.

Hvor kan jeg se, om jeg har gennemført BPA-processen?

Hvis du vil kontrollere, om BPA-trinnet blev gennemført eller ikke for din konto, skal du logge ind på din konto, gå til den øverste del af dit dashboard, og du vil se, om der er en meddelelse om dette.

Blundlinie:

BPA-verifikationer er nødvendige for at overholde internationale KDK (Kend Din Kunde) økonomiske retningslinjer. Denne proces er vigtig, fordi den gør det muligt for os at sikre, at betalinger sendes til de rigtige personer. Desuden giver det os også mulighed for at opretholde et godt forhold til vores partnere og være i stand til at tilbyde flere betalingsmuligheder i fremtiden.

Mere interessant indlæg

Valgt tag: #all