Hvordan håndterer vi dit privatliv og beskytter dine data på Streamate?

I dag er der mange farer, der lurer på internettet, og registrering af dine personlige data på ethvert webside kan gøre dig lidt bekymret. Uanset om du er model eller klient hos Streamate, holder vi af din indre fred, og vi vil fortælle dig, at dine data er sikre hos os. Vi lægger stor vægt på databeskyttelse og privatlivets fred. Her er alt du skal vide om, hvordan vi håndterer personoplysninger, og hvordan vi beskytter dit privatliv.

Hvilken type information indsamles af Streamate?

Der er en række data, som vores webside indsamler for at forbedre din oplevelse, såsom information relateret til dine apparater (computere, mobiltelefoner, tablets osv.), information relateret til din placering eller data indsamlet fra de cookies, der bruges af vores websider, som er opdelt i forskellige kategorier. Alle data vi indsamler for at forbedre navigationen på vores webside, er fortrolige, sikkert gemt og brugt med det ene formål at forbedre ydeevnen på vores platform. 

Hvorfor indsamler Streamate bestemte personlige oplysninger?

Vi er nødt til at modtage og bekræfte bestemte personlige oplysninger fra hver bruger, der opretter en konto på Streamate. Disse personlige oplysninger er nødvendige, så vi kan sikre os, at den person, der oprettede kontoen, faktisk er den person, der logger ind på vores platform og bruger vores tjenester.

Dette gælder både for modeller og klienter. Hvis du er model, er det også vigtigt for os at kontrollere din identitet lige før vi kan sende dig betalinger.

Har nogen andre end Streamate adgang til de data du registrerer på Streamate?

På Streamate er alle dine personlige data beskyttet. Dine personlige oplysninger deles ikke med tredjeparter. Vi tager beskyttelsen af vores partnere meget alvorligt, og vi bruger robuste teknologier til at sikre vores webside og beskytte alle de følsomme oplysninger vi gemmer.

Kan jeg få adgang til eller fjerne de personlige data jeg har delt med Streamate?

Efter du opretter en konto hos os, og du deler personlige oplysninger med os til dette formål, har du til enhver tid fuld ret til at få adgang til dine personlige data. 

Dine personlige data kan også fjernes og slettes efter anmodning. Vær dog opmærksom på, at hvis du fremsætter en sådan anmodning, vil dine data stadig blive gemt i vores optegnelser i en bestemt periode i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Skal jeg vise mit ansigt, mens camming på Streamate?

At vise dit ansigt, mens du kommunikerer med nogen på Streamate, kan gøre hele oplevelsen langt mere engagerende. Modeller, der foretrækker at vise deres ansigt og derfor interagerer på en naturlig og venlig måde med medlemmer, er dem, der tjener mest. Det er dog ikke obligatorisk at vise dit ansigt på kameraet, hvis du ikke vil gøre dette.

Kan jeg som model forhindre adgang til min konto fra bestemte lande eller regioner?

Ja, du har chancen for at blokere folk fra bestemte regioner eller lande i at se din modelkonto. Du kan nemt implementere denne indstilling på din konto og forhindre, at dit rum er synligt for brugere, der kommer fra dette område.

Om du har andre spørgsmål vedrørende dine personlige data og hvordan vi behandler dem på Streamate, tøv ikke med at kontakte os!

Mere interessant indlæg

Valgt tag: #all